groepsvoorlichting

Bevallingsconsult (tussen 28 en 34 weken): info over weeën en vruchtwater, baringshoudingen, thuis- of ziekenhuisbevalling, pijnstilling, belinstructies, voorbereiding op kraamtijd en voeding voor de baby.

Als standaard onderdeel van onze verloskundige zorg bieden wij jou en je partner deze informatieavond aan tijdens je zwangerschap. Daarom zijn voor jullie hier geen kosten aan verbonden en word je vanzelf per mail uitgenodigd. Graag even aanmelden via info@verloskundigcentrumbommelerwaard.nl en aangeven met hoeveel personen je deelneemt. 

Data in 2023 (maandelijks op donderdagavond van 19.30-21.30 uur): 26 januari, 23 februari, 30 maart, 26 april (let op: woensdag ivm Koningsdag), 25 mei, 29 juni, 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november en 28 december.

Babycafé: een gezellige informatieve ochtend om samen met je kindje te komen, contact te hebben met andere moeders en vaders en je peuter te laten spelen. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Er zal elke keer een ander thema zijn met een workshop.

  • Herstel van je bekken na je bevalling (fysiotherapeut)
  • De ontwikkeling van je kindje (kinderfysiotherapeut)
  • Huilen en dragen van je baby (consultatiebureau)
  • Als moeder/ouders emotioneel in balans (psycholoog/coach)
  • Workshop babymassage 

Data in 2023:  Het concept voor het Babycafé wordt momenteel uitgewerkt. In december 2022 vond een gezellige try-out plaats met een workshop van een kinderfysiotherapeut. Wanneer we dit organiseren zullen we de data communiceren via social media, email en onze website.

Een uitgebreide (medische) nacontrole vindt plaats tijdens een individuele afspraak tijdens het spreekuur rond 6 weken na de bevalling met degene die je bevalling heeft begeleid. Het is handig wanneer je gelijk na de kraamtijd even belt naar de praktijk (0418-640289) om deze in te plannen.

 

Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid