ervaringen

Heb je onze zorg als positief ervaren, wil je een leuke foto delen of gewoon een berichtje achterlaten? Deel hier je ervaring bij ons in de praktijk! Je emailadres wordt uiteraard niet gepubliceerd.

* verplichte velden
Els Blaauw, bevallen in December
Heel erg dankbaar voor de zorg die het team van Verloskundigecentrum Bommelerwaard ons heeft geboden de afgelopen maanden. We konden altijd met onze vragen terecht en werden door iedereen met een lach geholpen. Ook de informatieavonden zijn een aanrader. Al met al super tevreden! Dank jullie wel.
Hanna van Dam, bevallen in December
Voor de derde keer op rij enorm goed geholpen door en leuk, gezellig, warm, betrokken en kundig team! Elke keer weer een fijne tijd bij jullie gehad! Jullie stonden altijd klaar voor ons, ook al was het soms maar voor iets kleins. Jullie waren er.Super fijn! Nogmaals bedankt voor alles!
Marthe Boer-Smits , bevallen in September
Een warm en fijn, gezellig team van verloskundigen en assistentes. De begeleiding tijdens de zwangerschap was erg fijn, we hebben ons altijd welkom gevoeld en zijn goed begeleid. De Centeringgroep was een fijne manier om door de fases van de zwangerschap te gaan en naar de bevalling toe te leven! Hele fijne optie die de praktijk aanbied. Ook na de bevalling veel steun aan deze groep meiden en de begeleiding die de verloskundigen ook daarna nog bieden.
Annebeth, bevallen in Augustus
Zo fijn begeleid! Door wie dan ook, het zijn allemaal toppers! Heel kundige begeleiding maar ook wordt er tijd gemaakt voor een gezellig praatje. Of juist voor een serieus gesprek als je je hart wil luchten, alles is bespreekbaar. Er wordt ook echt naar je wensen geluisterd en altijd mee gedacht. En ook de secretaresses niet te vergeten, het is altijd goed geregeld en de zaken op orde. Heel dankbaar voor dit team!
Quik, bevallen in Juni
Betrokken, kundig en op maat gemaakte zorg! Aanrader
Marjolein van Driel, bevallen in Juni
Wij zijn zeer dankbaar. Onwijs gezellig, warm en kundig team die altijd voor je klaarstaat. Wij ervaren onze zwangerschap en bevalling als positief dankzij alle zorg en inzet van deze praktijk. Dikke aanrader en wij komen hier graag terug!
Myrthe kant , bevallen in Maart
Wat een warm en gezellig team! Bij elke persoon voelde ik me echt op m’n gemak en voelde ik me geboord. De verloskundige die mijn bevalling heeft begeleid straalde veel rust uit wat ik heel fijn vond en wist me veel zelfvertrouwen te geven waardoor ik deze vlotte thuis bevalling echt als prettig heb ervaren!
Marouschka Hobo, bevallen in Maart ‘22
De praktijk voelt als een warm bad, alle verloskundigen en de assistentes zijn heel vriendelijk, oprecht geïnteresseerd & goed op de hoogte tijdens de hele zwangerschap. Ik voelde mij gehoord & er was goede hulp ook rondom de borstvoeding. De bevalling zelf door milou heb ik als prettig en zeer deskundig ervaren! Het was een pittige bevalling, met een lange persfase. Maar milou heeft met respect naar mijn wensen en toch de veiligheid vooropgesteld, gehandeld.
Janneke van Tuijl, bevallen in Maart
Kundig, Warm en Betrokken. Voelde me altijd welkom, gezien en gehoord! Met veel plezier naar de controles! De bevalling van de eerste, thuis onder begeleiding van Lydia heb ik als ontzettend fijn ervaren! Helaas de laatste twee keer in het ziekenhuis moeten bevallen zonder jullie (medisch). Maar de begeleiding tot de overdracht en na de bevalling was super! Een top team! Echt aan teveel raden!
Germa Bijkerk, bevallen in Februari
De verloskundige begeleiden je op een prettige manier in je zwangerschap en tijdens de bevalling. De verloskundige die mij begeleiden tijdens mijn bevalling gaf mij zoveel rust en zelfvertrouwen dat ik de bevalling helemaal zelf heb kunnen doen zonder medicatie. Ik ben daar erg trots op. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn zwangerschap en bevalling!
Bernice Dijkshoorn, bevallen in Februari 2022
Wederom weer een fijne begeleiding gehad tijdens zwangerschap, altijd weer gezellig de controles. Hele goede ontspannen begeleiding van Lydia gehad tijdens bevalling, wat een topper !
Melissa, bevallen in Januari 2022
Erg fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd: wat een betrokken zorgverleners werken hier! Er wordt écht naar je geluisterd en met je meegedacht en vooruit gepland. Ons meisje besloot 3 weken eerder te komen dan gepland, maar dankzij alle voorafgaande consulten waren we goed voorbereid en hebben wij het hele proces als positief ervaren. Bijzondere vermelding voor Milou, die ons tijdens de twee laatste consulten erg prettig heeft begeleid (waarbij een extra controle echo gepland werd en een afspraak in het ziekenhuis) en uiteindelijk zelf onze dochter ter wereld heeft geholpen!
Petra van de Laar, bevallen in Januari
Wat hebben wij een prettige begeleiding gehad tijdens de zwangerschap van ons derde kindje. Jullie deskundigheid, betrokkenheid en eerlijke mening hebben we erg gewaardeerd. Ook onze andere twee kinderen werden zoveel mogelijk betrokken al was dat wel wat lastig in deze periode. Helaas geen bevalling met jullie maar in het ziekenhuis maar ook de nazorg op het kraambed was erg goed geregeld.
Josja van Berchum, bevallen in December
Wat een fantastische begeleiding hebben we van Eline gehad tijdens deze vlotte bevalling! Net als bij onze eerste zwangerschap erg dankbaar voor jullie kundigheid en betrokkenheid.
Annemieke van der Horst, bevallen in November 2021
Bevallen van onze tweede dochter. Bij beide bevallingen vond ik de begeleiding erg fijn. Een fijn team, waarbij je met al je vragen terecht kunt.
Lize Vos, bevallen in Oktober
Fijne begeleiding, fijne bad bevalling, super lieve verloskundiges! Goede ervaringen rijker!
Cherity van Willegen, bevallen in Augustus 2021
Dankjewel allemaal voor de goede zorgen zowel tijdens de zwangerschap als bij de bevalling en in de kraamperiode. fijne thuisbevalling gehad! Ook goede nazorg ontvangen. De volgende keer zien jullie ons zeker weer.
Marlies Quik, bevallen in Juli 2021
De hele zwangerschap fijne begeleiding gehad en ook tijdens de thuis bevalling weer een super ondersteuning en extra leuk om dezelfde verloskundige erbij te hebben als bij een eerdere bevalling. Een goede praktijk met stuk voor stuk toppers van verloskundigen! Bedankt!
Annemarie Beekhuis , bevallen in Januari
Je voelt je meer dan welkom in de praktijk! Liefdevol, persoonlijk en kundig! Prachtige badbevalling thuis gehad, goede begeleiding die je nodig hebt, Dikke pluim!!!
Vera Visser, bevallen in Februari 2021
Wij zijn erg blij dat wij tijdens onze eerste zwangerschap zo fijn zijn begeleid door Verloskundig Centrum Bommelerwaard. Wat een lieve mensen werken hier, van de verloskundigen tot aan de praktijkassistentes! Milou heeft de Centering sessies erg prettig begeleid en uiteindelijk was Eline bij de thuisbevalling van ons zoontje. Wat heeft zij ons hier op een fantastische manier in bijgestaan! Mocht er ooit een tweede kindje komen, dan hopen wij dat we weer zo'n mooie ervaring mogen hebben bij dit verloskundig centrum! Bedankt voor al jullie goede zorgen!
Chrissy van Dun , bevallen in December
We hebben de tijd met de Verloskundige praktijk als erg fijn ervaren. Uiteindelijk met 41 weken thuis bevallen van ons 2de zoontje. Leuk dat Mariette en stagiair Niki hierbij aanwezig konden zijn! Ook de bevallingscursus van Milou (die nu digitaal was) en de gesprekken met alle andere verloskundigen, gaven ons het gevoel dat er (ondanks corona) genoeg tijd en aandacht was voor al onze vragen en zorgen.
Esther Zwart, bevallen in Juli 2019
Mijn man en ik hebben de zorgverlening van deze verloskundigepraktijk als zeer positief ervaren. Het personeel is heel vriendelijk en betrokken, van de receptionistes tot de verloskundigen. De informatievoorziening is heel goed, van de centering tot allerlei extra bijeenkomsten die je bij kan wonen. Wij hadden het gevoel in kundige handen te zijn. Klachten en zorgen worden serieus genomen (ik kon altijd zsm terecht) en 4 nachten na de geboorte van onze zoon is een dienstdoende verloskundige midden in de nacht langs gekomen omdat wij ons zorgen maakten om ons zoontje. Niets dan lof voor deze praktijk!
Michelle van Osch , bevallen in April 2019
Met een grote glimlach op mijn gezicht kijk ik terug op de afgelopen negen maanden. Wat zijn we bij jullie in goede handen geweest, zowel tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamweek. De bevalling zelf werd uiteindelijk medisch en dit hebben Sanne en Milou keurig overgedragen aan het ziekenhuisteam, ook na hun vertrek uit het ziekenhuis bleven ze ontzettend betrokken. We gaan de bezoekjes aan jullie praktijk zeker missen. Bedankt voor de fijne tijd!
Sanne van Horssen, bevallen in Maart 2019
Tijdens de zwangerschap en bevalling in hele goede handen geweest bij de praktijk! Iedereen is even professioneel en betrokken. Ook heb ik mee gedaan aan de Centering wat een hele fijne ervaring was! De bevalling liep niet zoals gehoopt maar ze hebben ons goed overgedragen aan het ziekenhuis! Ook de nazorg was top!
Marjoleine van der Burght, bevallen in maart 2019
Een hele fijne praktijk! Tijdens mijn zwangerschap, bevalling en de weken daarna was ik in hele goede handen! Ik heb deelgenomen aan Centering Pregnancy en heb dit als positief ervaren! Onder begeleiding van Lydia een hele mooie, fijne thuisbevalling gehad, waardoor ik hier met een heel warm gevoel op terugkijk!
Rosalie Brouwer, bevallen in Februari 2019
Wat een fijn en professioneel Verloskundig Centrum! Tijdens de zwangerschap deed ik mee aan Centering Pregnancy. Heel fijne begeleiding en leuk om gedurende de zwangerschap (en ook nog na de bevalling) op te trekken met andere zwangere vrouwen. Ook de bevalling was echt een feestje met verloskundige Lydia, door haar had ik heel veel vertrouwen dat ik dit kon. En ook de nazorg in de kraamweek heb ik als zeer prettig ervaren!
Marloes Lamers - de Laat, bevallen in April 2019
Een super fijne praktijk, met deskundige en zorgzame dames. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen. Ondanks dat er twee praktijken samen zijn gegaan is de begeleiding persoonlijk gebleven, dit voelt echt heel fijn. Bij onze dochter (2015) ben ik thuis bevallen onder begeleiding van Lydia en nu bij onze zoon in het ziekenhuis onder begeleiding van Eline. Jullie zijn Toppers! Ik kan jullie praktijk aan iedereen aanraden. Ga vooral zo door!
Gea Vonk, bevallen in Maart 2019
Ze waren heel mee gaand. Stelde goeie vragen en luisterde hier ook na. Dat was een fijn gevoel. Sommige dingen moeten tijdens een bevalling en daar moet je zelf dan ook na luisteren. Ik vond het een prettige begeleiding. Ben thuis bevallen dat was zeer prettig. Karika mijn heldin! En vooraf deel genomen aan de centering, Sanne begeleiden deze samen met Esther. Dit was super om zo alle informatie te krijgen en je goed voor te kunnen bereiden met leuke groep meiden.
Nicoline Gerritse, bevallen in September 2018
Zo een fijne praktijk! Allemaal lieve leuke zorgzame verloskundigen die met je mee willen denken en er voor je zijn waar nodig is. Speciaal plekje in m’n hart is voor Mariëtte die bij de geboorte van onze zoon Lucas was (oktober 2013). En deze keer begeleidster was bij de centering groep waar ik aan deel nam. Ik ben in het ziekenhuis bevallen van onze dochter Jolene dus helaas geen verloskundige uit deze praktijk aan m’n zijde maar de aanloop ernaar toe en erna was fijn. Dank!
Gea van der steeg , bevallen in Mei 2018
Bij verloskundig centrum bommelerwaard ben je echt in goede handen! Tijdens de controles nemen ze alle tijd voor je en wordt er echt naar je geluisterd. En tijdens de bevalling....tja....ze maken bevallen bijna leuk!;) Eline en Lydia wáren er echt voor me en bleven zelfs nadat de bevalling werd overgedragen aan het ziekenhuis. Heb het echt als heel bijzonder ervaren. De tijd bij jullie voelde als een warm bad. Liefs van Mart en Gea
Diana van Peer, bevallen in Oktober 2018
Super team! Ze nemen de tijd voor je, stellen je op je gemak. Ga zo door!! Wij hebben een fijne tijd gehad bij jullie!
Peggy Ouwerkerk, bevallen in Januari 2019
Tijdens te controles voelde ik mezelf echt gehoord, beide zwangerschappen waren bagger dus was blij dat dit ook serieus genomen werd. Aangegeven vanaf het begin dat het mijn wens was om thuis te bevallen. Dit heb ik gelukkig ook kunnen doen! En heb dit heel erg fijn ervaren. Ik raad jullie aan bij iedereen. Hele fijne periode gehad met jullie.
Ruben Somers en Noortje smets, bevallen in Oktober 2018
Geweldige ervaring van de eerste controle’s tot de bevalling.leuke en zeer kundige dames die allemaal hun werk met passie uitoefenen. Er wordt tijd voor je genomen en het contact is vertrouwd en persoonlijk. Ga zo door!!!en tot de volgende keer!!! Groetjes, Ruben & Noortje
Marije Schreuders, bevallen in Augustus 2018
Wat zijn jullie samen een super team! Mariëtte bedankt voor alle duidelijke uitleg en de zorgzaamheid! Karika, ik vond het altijd erg leuk als ik weer bij jou op controle mocht komen. Gezellig!! Sanne ook bedankt voor al jou advies. Lydia, wat ben jij een topper! Mede dankzij jou, een super goede bevalling gehad. De rest van het team ook een dikke pluim!!
Inge, bevallen in november 2017
Wij hebben echt een heel goed gevoel overgehouden aan deze praktijk. Het is gewoon een warm bad waar je in terecht komt. Bij ons eerste kindje bestond de praktijk nog uit 3 verloskundigen, nu is het team wat groter. Maar wat ik knap vind is dat ze toch het knusse gevoel hebben weten te behouden. Alle verloskundigen zijn goed voorbereid en zijn heel begaan met jou en je gezin. Ook de 2 receptionisten zijn super lief en begripvol. Ons 2e kindje hebben we thuis mogen verwelkomen, onder begeleiding van Lydia. Wat was dat een fijne ervaring. Ze gaf ons de ruimte en rust om alles op z'n beloop te laten, maar zodra je haar nodig had was ze er. Ik ben er van overtuigd dat het met de andere dames net zo'n prettige ervaring was geweest. Jullie zijn een super team!
Joost,Miranda en Juul van Wijk, bevallen in Augustus 2017
Dank jullie wel voor de goede zorgen tijden de zwangerschap en bevalling!! Helaas moest het bij ons overgedragen worden aan het ziekenhuis. Jullie praktijk is echt een aanrader voor andere zwangere vrouwen!!
Willemien van Vliet, bevallen in juli 2017
Wat zijn jullie een geweldig team! Professioneel, clientgericht, een luisterend oor, persoonlijke aandacht. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode van Anne Co.
Naomi van der Ven, bevallen in Juli 2017
De begeleiding van mijn 2 zwangerschappen als super ervaren. Heel leuk en zorgzaam team. Zeker een aanrader voor andere zwangere vrouwen. Mark, Naomi, Nova en Mick
Fam van heist, bevallen in Mei 2017
Afgelopen mei zijn wij bevallen van een prachtige zoon!! Zeer dankbaar zijn we jullie voor al jullie deskundigheid. Wij hebben ons vanaf dag een bij binnenkomst welkom gevoeld. Nooit ons te veel gevoeld of dat er een ongemakkelijk sfeer was. Jullie zijn een hecht team, waar de lijntjes kort zijn (van assistent tot aan stagiaire en verloskundige), jullie nemen de tijd voor je, bieden een goed luisterend oor en zelfs een schouder om eens heerlijk op te mogen uithuilen als je dat nodig hebt. Je kunt 100% jezelf bij jullie zijn en staan altijd voor je klaar dag en nacht!! Een team wat goud waard is!! Nogmaals bedankt voor de hele fijne en goede ervaring van zwangerschap tot aan bevalling en kraamperiode. Dankzij jullie goede zorgen en deskundigheid bestaat ons gezin uit twee prachtige gezonde stoere jongens!! Bedankt toppertjes!!! Ga jullie lieve zorgen en gezelligheid missen. Bedankt!!! En wie weet tot ziens...
Anneke van Willigen-Slobbe, bevallen in maart 2017
We kijken dankbaar terug op de goede zorg die jullie ons hebben gegeven tijdens de zwangerschapsperiode, de bevalling en kraamtijd. Jullie namen de tijd voor ons, alsof ik de enige zwangere was in jullie praktijk. Ook waren jullie allemaal goed op de hoogte van ons dossier.
Rosanne de Rouw, bevallen in Februari 2017
Fantastisch begeleid tijdens de gehele zwangerschap, bevalling en kraamperiode! Je Voelt je serieus genomen in je twijfels en ze zijn altijd laagdrempeling benaderbaar! Daarnaast is iedereen (van assistente tot verloskundige) vriendelijk, geduldig en heel kundig!!
Jannemarie Quik, bevallen in Oktober 2016
Persoonlijke, daadkrachtige, kundige en betrokken hulpverleners die altijd voor je klaar staan! Kun je blind op vertrouwen.
Tanja Verweij, bevallen in december 2017
Wat waren we dankbaar dat we in verwachting waren, maar wat vonden we het ook spannend! Gelukkig hebben jullie steeds alle tijd genomen, ook al hadden jullie het super druk. In het begin mochten we ook vaker komen, dat heeft heel veel rust gegeven. Ook benadrukten jullie dat we ook altijd konden bellen en dat was ook echt zo. Laatst bleek dat jullie 1 jaar samenwerkten, wij wisten niet beter dan dat jullie altijd al bij elkaar hoorden, dus die samenwerking is top! De begeleiding tijdens de bevalling was ook heel fijn. Een goede mix van bemoediging, tips, steun en ruimte. Ontzettend bedankt voor alles!
Willemijn Kraaij, bevallen in Mei 2016
Twee hele prettige ervaringen tijdens mijn 2 zwangerschappen en bevallingen. Hele lieve assistentes en verloskundigen die er voor je zijn, echt een aanrader!!! Liefs, Willemijn, Stefan, Leona en Senn
Merel Commandeur , bevallen in Maart 2017
De begeleiding in mijn zwangerschap heb ik als prettig en deskundig ervaren. Alle verloskundigen en assistentes die ik heb gesproken waren één voor één super en hebben het belang van moeder en kind hoog zitten. Tijdens de bevalling heeft Sanne mij er doorheen geholpen, dat was super fijn! Fijne verloskundige praktijk, kan niet anders zeggen na twee bevallingen van prachtige jongens! Liefs Merel, Leon, Leen en Ralf
Conny Hoskam, bevallen in Februari 2017
De begeleiding tijdens de zwangerschap zeer prettig ervaren, door de fijne ondersteuning kan ik terug kijken op een snelle en mooie bevalling (en ook zeker trots). Maar de begeleiding in de kraamperiode mag ook zeker niet vergeten worden, tijd en rust is zeker aan deze dames toevertrouwd. Bedankt voor alle goede zorgen.
Joyce, bevallen in Januari 2017
Hoi allemaal, Wij wilden even laten weten dat we de begeleiding door 'Verloskundigepraktijk Bommelerwaard' als zeer positief hebben ervaren. Voor ons gevoel heeft ieder individu bij jullie meer dan genoeg kennis en ervaring en Passie om een fijne zwangerschap te ervaren, een goed en vooral eerlijk antwoord op vragen die we hadden, en altijd een goede tip mee naar huis genomen;) We hebben ook nog nooit een chagrijnig gezicht gezien in de praktijk. Ik zou zeggen ...Ga zo door...en bedankt voor alles. Marc, Joyce, Jessy en Mike
Jesper de Stigter, bevallen in September 2016
Door de fijne warme ondersteuning kijk ik terug op een mooie bevalling en zwangerschap. Erg bedankt voor jullie hulp en support :) Groetjes Nicole
Femke de Kort, bevallen in September 2016
Hele fijne tijd gehad met alle dames. Goede zorgen gehad en niets was teveel, ook altijd een luisterend oor te bieden. Ook na de bevalling was het perfect. Nogmaals bedankt
Mariëlle Louvet, bevallen in 31 December 2016
Super lieve mensen die altijd voor je klaar staan. 7 en 5 jaar geleden bij de eerste 2 kids was ik bij Cora en Mariëtte onder controle en nu bij ons 3de kindje is de praktijk samengevoegd met Karika, Sanne en Lydia en daarbij komt nu ook de luxe dat er zelf echo's gemaakt kunnen worden is helemaal super. Dames hartelijk dan voor de goede begeleiding/zorgen!
Marian van de Laar, bevallen in Januari 2016
9 maanden lang een fijne en goede begeleiding gehad. Een fijn en warm team. Altijd een luisterend oor en willen helpen, ook als het nét anders loopt dan je had gehoopt/verwacht. Hartstikke bedankt!
Hannah, bevallen in Januari 2016
Super begeleiding gehad voor, tijdens en na de bevalling! Nogmaals bedankt!
Macha Lips, bevallen in December 2016
Wat een fijn en warm team die ons super goed geholpen hebben tijdens de zwangerschap! En tijdens de bevalling in het ziekenhuis was er toevallig iemand van dit fijne team die de bevalling heeft gedaan, dit stelde mij erg gerust! Wat ben ik dankbaar voor deze fijne ervaringen !! Heel trots op onze kleine man James die 31 december is geboren!!
Nadjezjda Vos , bevallen in Mei 2016
M'n tweede (alles behalve een roze wolk maar toch weer zo'n mooi wonder) zwangerschap. Bezoekjes aan deze verloskundigen voelde als een uitje. Vertrouwd, huiselijk, liefdevol, begripvol en enorm kundig. En ook altijd even tijd en aandacht voor onze oudste dochter als ze mee mocht. Ik ben heel vaak bij de praktijk geweest en nooit hoefde ik me daarover bezwaard te voelen en werd er goed meegedacht en voor me gezorgd. Als je zoekt naar kundige mensen die goed zijn in hun vak, maar ook oog en oren hebben voor de mama (en papa) to be dan ben je hier aan het juiste adres.
Anna Bruggeman, bevallen in December 2017
Op 19 december kwam onze zoon Jens ter wereld. Wat jammer dat het niet onder begeleiding van een van de verloskundigen van Verloskundig Centrum Bommelerwaard was. De begeleiding tijdens de zwangerschap was ontzettend fijn. Je kunt er altijd terecht. Zoals Maartje hieronder schrijft, beter tien keer teveel dan een te weinig. Ze geven je precies wat je nodig hebt en blijven betrokken, ook al zijn ze niet meer bij de bevalling betrokken. Top dames zijn het!
Janita van Rijnsbergen, bevallen in Mei 2016
Stiekem mis ik die gezellige spreekuurtjes wel! Het waren 9 bijzondere maanden, waarin jullie met woorden en daden altijd voor ons klaar stonden. Op de bevalling kijk ik vol trots terug; wetende dat het zonder Astrid en Cora niet (zo vlot) was gelukt. Bedankt voor alles!
Maartje Veldhuis - van Osch, bevallen in december 2016
9 december 2016 bevallen van ons prachtige zoontje Jesse. De afgelopen negen maanden met veel warmte, professionaliteit en persoonlijke aandacht begeleid door Verloskundig Centrum Bommelerwaard. Echt een goed team met hart voor baby en moeder. Wat ik zelf als fijn ervaren heb, is dat je altijd terecht kan met je vragen (beter 10x teveel dan 1x te weinig) en dat de verloskundigen je zorg serieus nemen. Bedankt voor jullie zorgzaamheid en betrokkenheid tijdens en na mijn zwangerschap (leuk die mamaconsult)!
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid