Karika van Hemert

Karika is geboren en getogen in de Bommelerwaard. Zij heeft gestudeerd en gedeeltelijk een lerarenopleiding gevolgd. Vervolgens werd zij zelf eerst moeder van twee zoons en besloot daarna de opleiding voor verloskundige in België te volgen. In 2011 studeerde zij af en besloot aansluitend de echo-opleiding te volgen zodat zij als echoscopiste binnen de verloskundige praktijk de medische echo's kon gaan maken, aangevuld met pretecho's.

"Ik werk met veel plezier en als moeder van twee jongens  Æde (2005) en Hedde (2006) weet ik hoe prettig het is om in alle fasen van de zwangerschap -vanaf de eerste echo tot het moment dat de kleine er is- goed en deskundig begeleid te worden!"

Karika geniet van alle facetten van het werken als verloskundige en houdt van de afwisseling tussen spreekuren, echo's maken, het begeleiden van bevallingen en de kraamvisites. Zij heeft zich tevens gespecialiseerd in het plaatsen en verwijderen van spiralen (anticonceptie) en bekleedt een bestuursfunctie in de Coöperatie Verloskundigen 's-Hertogenbosch e.o.

“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid