Sanne Jansen

Sanne Jansen-Jacobs is in 2011 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht. Zij heeft de eerste jaren ervaring opgedaan in de verloskunde als waarneemster voor meerdere praktijken in de regio 's-Hertogenbosch. Zij versterkt het team van Verloskundig Centrum Bommelerwaard als vaste waarneemster tijdens spreekuren en diensten en begeleidt zwangeren die deelnemen aan Centering Pregnancy.  Sanne heeft homeopathie in de verloskunde als aandachtsgebied. Sanne is moeder van Tibbe (2015), Marijn (2017) en Jelle (2019).

"Door de ervaring van het moeder worden ben ik mij nog meer bewust van het belang van persoonlijke begeleiding en positieve ondersteuning. Ik houd er van mensen te begeleiden in het mooie proces naar het ouderschap!"

Sanne houdt van de voorlichtende rol van de verloskundige en heeft met Mariëtte en Esther in 2017 Centering Pregnancy opgezet in de praktijk, een groepsgewijze manier van zwangerschapsbegeleiding waarbij veel ruimte is voor informatie over alle onderwerpen die met zwangerzijn en de voorbereidingen op het ouderschap te maken hebben.

“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid