Cora van den Berg gestopt met verloskunde

Dinsdag 06 maart 2018

Cora is 29 jaar werkzaam geweest als bevlogen verloskundige. Na een korte periode in de Randstad werkte zij vanaf 1993 in de Bommelerwaard. Eerst met de verloskundigen Suzan Lap en Cara Bosman, later met Mariëtte Rodenburg en Lisette Vermeulen in Verloskundigen Praktijk Oost-Bommelerwaard. In 2016 ontstond door een fusie met BabyOnderweg het huidig Verloskundig Centrum Bommelerwaard.

"In al die jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan en als verloskundige veel stellen begeleid. Ik ervaarde het elke keer als een voorrecht getuige te mogen zijn van de geboorte van een nieuw mensje en een nieuw stel ouders."

In 2014 vierde Cora in de tuin van het Stadskasteel in Zaltbommel haar 25-jarig jubileum met collega's, moeders, vaders en kinderen die zij ter wereld hielp in de loop der jaren. Tevens ontving zij in dat jaar de Bart Award in het JBZ vanwege haar enorme inzet voor een goede samenwerking tussen ketenpartners in de geboortezorg. Zij is inmiddels met haar man een B&B Het Bommels Dijkhuis gestart.

Lees hier het artikel in Het Kontakt dat verscheen n.a.v. Cora's afscheid van de verloskunde.

nieuws
Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid