OPEN HUIS

Donderdag 04 februari 2016

Op 1 januari zijn wij Verloskundig Centrum Bommelerwaard gestart. Deze nieuwe praktijk is ontstaan uit een fusie tussen Verloskundigen Praktijk Oost-Bommelerwaard en Verloskundigen Zaltbommel & Maasdriel. We denken met deze stap beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen in de organisatie van de verloskundige zorg in Nederland. De samenwerking met het ziekenhuis wordt intensiever en van verloskundigen wordt steeds meer expertise verwacht op allerlei gebied. Met het bundelen van onze krachten denken we de kennis en kunde in huis te hebben om goede verloskundige zorg te kunnen (blijven) geven! In ons centrum begeleiden we stellen van kinderwens tot ouderschap: Verloskunde | Echoscopie | Lactatiekunde | Anticonceptie.

Op vrijdag 5 februari vond de officiële opening plaats in het bijzijn van de nieuwe Wethouder van Zaltbommel (en jonge vader) Simon Buwalda, collega's en ketenpartners uit de geboortezorg.

Op zaterdag 6 februari 2016 was er 's ochtends OPEN HUIS voor iedereen die graag even binnen wilde lopen in onze nieuwe praktijkruimten. Ook kon iedereen met ons en onze medewerkers kennismaken. Het was een geslaagde, gezellige ochtend. Kijk op onze Facebook-pagina voor een foto-impressie.

nieuws
Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid