voor papa

Papa, jij bent zó belangrijk!

Als (aanstaande) vader komt er heel wat op je af wanneer de zwangerschapstest positief is. Zelfs wanneer de zwangerschap meer dan gewenst is, kan het je best aanvliegen allemaal.. Je schiet in de regelmodus en hebt in je hoofd al een dakkapel op de zolderverdieping gezet, of een andere auto. Misschien is het in het begin allemaal nogal abstract en heb je weinig gevoel bij het idee dat jullie een kind krijgen. Hoe je er ook in staat: je krijgt een kind en jij wordt papa.. Er is een uitspraak: "De beste manier voor een om voor zijn kinderen te zorgen, is zielsveel te houden van hun moeder." Daar kun je natuurlijk van alles van vinden, maar de kern is: een kind is gebaat bij een liefdevol nest, en hij boft als hij daar twee ouders heeft! 

(Aan de inhoud van dit thema op onze website wordt nog gewerkt..)

Heel leuke informatie voor papa's is ook te vinden op:

vadercursus.nl David Borman, verloskundige in Driebergen, heeft het boek geschreven "Aanpakken voor vaders", via deze website te bestellen. David geeft ook vadercursussen door het land, kijk op de website voor info daar over.

tuurlijkschatje.nl Jasper Rombout heeft een app ontwikkeld op basis van aantekeningen die hij maakte tijdens de zwangerschap van zijn vriendin. Daarna volgde een boek met volop advies, relativering en informatie.

Welcome to mankind Onlinecursus die in delen te volgen is. Ook heel geschikt om cadeau te geven in een orginele doos aan een aanstaande vader. Het gaat over je zwangerschap samen beleven en praktische voorbereidingen, info over de bevalling en invulling van je rol als papa als de baby er is. Verder link naar een blog en boekentips.

Babywerk.nl

Pagina delen
“Iedere geboorte is een boodschap van liefde, een glimlach naar het leven..”
levenswijsheid